Elegantný tanec a šport zároveň

Máme tu absolútnu špecialitu, prichystanú najmä pre dámy akéhokoľvek veku. Cvičia sa elegantné tanečné športy, kde najlepším športovým náradím je vlastné telo.

Aerial Hoop-v-mm-arene

Na tréningoch Vás budú sprevádzať Nicole a Simča. Šikovné a šarmantné dievčatá, pre ktoré je vyučovanie a akrobacia vo vzduchu srdcovou záležitosťou.

Aj pre začiatočníkov

Najlepšie na tom je, že môžu prísť začiatočníci aj pokročilí. Každý zo športov sa cvičí postupne, sila do rúk sa získava tréningom. Kurzy majú stanovený rozvrh, takže si treba vybrať termín a nahlásiť sa dá vopred.

Nemôžete prísť na hodinu? Nevadí, stačí nám dať vedieť, každú vymeškanú hodinu si môžete nahradiť v inom kurze. Vieme, že ste zaneprázdnení, preto na to máte aj mesiac.

Kurzy

V ponuke máme kurzy pre Pole Dance, Aerial Hoop, Aerial Silks. Každý kurz sa skladá z ôsmych 75 minutových tréningov. Viac o konkrétnych termínoch kurzov na podstránke telocvičňa.

Pole Dance

Je zmyselným spojením tanca a športu. Vybudujete si pevnejšie telo aj ducha. Zlepšuje sebavedomie, odbúrava tukové zásoby, prináša flexibilitu, pružnosť a ladné pohyby. Milujú ho ženy na celom svete a hviezdy ako Kate Moss, Emma Watson, Jennifer Aniston, Jessica Alba a Kelly RowlandJ

pole-dance-v-mm-arene

Začíname kvalitnou rozcvičkou, pokračujeme cvičením na tyči a na záver strečing. Na tyči najlepšie drží pokožka, prineste si šortky a športovú podprsenku alebo krátke tielko. Magnézium, aby sa nám nešmýkalo, máme.

Aerial Hoop

To je elegantné a pútavé cvičenie s vlastnou váhou tela. Je zamerané na posilnenie tela, zlepšenie flexibility a rovnováhu na kruhoch. Hodiny sú určené pre každého - s individuálnym prístupom. Hodiny aerial hoop basic sú pre začiatočníkov bez akejkoľvek praxe v gymnastike, či posilňovaní.

aerial-hoop-v-mm-arene

Začíname rozcvičkou, nasleduje cvičenie na kruhoch - cviky a choreografie, potom uvoľnenie svalov. Potrebujete pohodlné oblečenie: legíny, tričko a trochu odvahy.

Aerial Silks

Cvičenie so šálom posúva mentálne hranice a zvyšuje psychickú zdatnosť. Pracujete na motivácii, učíte sa nové triky, hlavne sa poriadne zabavíte. Vzdušný tanec s jemným šálom je plný ladnosti a elegancie. Ide o skvelú kombináciu kardia a silových cvikov.

aerial-silks-v-mm-arene

Postupne od jednoduchších prvkov k náročnejším, ktoré potom spájame do choreografie. V prvom kurze sa učíte základy práce so šálom, pozície, šplh a úchyty. V pokročilejších kurzoch okúsite chuť adrenalínu spojenú s akrobaciou vo výške cca 3,5 metra, triky vo výške, odvážni si skúsia aj rôzne pády (samozrejme vždy v úchyte). Čo potrebujete? Priliehavé oblečenie, tričko a legíny.

Ak vás naše kurzy zaujali, neváhajte a príďte si ich užiť do MM Arény. Ďalšie dôležité informácie nájdete na podstránke telocvičňa.

Kategórie

Súvisiace